Maak een Smart TV van uw huidige tv

Met de Humax H3 maakt u van elke tv een Smart TV. U verbindt uw televisietoestel met internet en heeft via apps toegang tot allerlei content, het internet en media die op andere apparaten in huis is opgeslagen.

Met de Humax TV+ H3 maakt u in een handomdraai uw huidige TV Smart! Via de Humax box heeft u toegang tot apps die speciaal geselecteerd en aangepast zijn om op uw tv te gebruiken. Voorbeelden zijn Uitzending Gemist, films en series, het nieuws of YouTube. In plaats van een nieuwe tv te kopen sluit u de Humax H3 aan op uw eigen toestel.

Apps op uw tv

Een avondje gezellig voor de buis is nog steeds de favoriete bezigheid van veel mensen. Met de Humax TV+ H3 wordt tv kijken nog leuker, want uw tv is nu Smart.

Apps kent u vast van uw smartphone of tablet. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk. Dat gemak ervaart u met de Humax TV+ H3 nu ook op tv. Hiermee zijn dat grappige YouTube filmpje of die gemiste uitzending gewoon beschikbaar op het grote tv-scherm.

NL Store: de populairste tv apps voor u geselecteerd

Er zijn heel veel apps beschikbaar, maar welke moet u kiezen? Zijn de apps geschikt voor een TV-scherm?

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet heeft Humax de meest gebruikte Nederlandse tv-apps voor u geselecteerd. Dat is handig!

Mijn apps, daar draait het om

Humax besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van haar producten. De Humax TV+ H3 heeft daarom een overzichtelijke menustructuur van slechts 4 regels.

Apps die u vaak gebruikt verplaatst u heel makkelijk naar ‘Mijn Apps’. Zo hoeft u nooit te zoeken naar uw favoriete apps. Vanuit de NL Store of Humax Store kiest u de apps die u naar ‘Mijn Apps’ wilt downloaden. En om het u makkelijk te maken is de populairste tv-app van Nederland al geïnstalleerd: YouTube. U kunt direct leuke filmpjes op uw tv-scherm kijken.

Naast YouTube maakt u ook eenvoudig gebruik van Netflix, NLZiet en NPO Start. Deze apps kunt u downloaden vanuit de NLStore op de Humax H3.

Niet afhankelijk van een kabelaanbieder/tv-provider

De Humax TV+ H3 werkt op elk toestel met een hdmi-aansluiting. Verder heeft u een draadloze internetverbinding nodig (wifi). De H3 is ook ideaal voor tv op uw slaapkamer of zolder. U kijkt gemiste uitzendingen, complete series of films zonder dat u antennekabel hoeft te trekken. U bent bovendien niet gebonden aan een abonnement van uw kabelaanbieder.

Waar is de afstandsbediening?

De Humax TV+ H3 wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met slechts een paar knoppen. Overzichtelijk en gemakkelijk. Daarnaast kunt de de box bedienen met een smartphone of tablet. Hiervoor downloadt u de gratis Humax Cast app.

Specificaties

  • NL Store: de populairste TV apps voor u geselecteerd
  • Apps door Humax getest en geschikt gemaakt voor weergave op TV
  • Makkelijke installatie en overzichtelijk menu
  • Humax Mediaspeler (DLNA): draadloos muziek, foto’s en video afspelen vanaf apparaten in hetzelfde netwerk
  • Makkelijk te bedienen via afstandsbediening of de gratis ‘Humax Cast app’ (smartphone/tablet)
  • 1080P Full HD
  • Ingebouwde wifi
  • Hdmi, ethernet, SPDIF audio-uitvang, USB, voeding
  • Winnaar van de Red Dot designaward

Nieuws per 8 maart 2018:

De laatste tijd hebben sommige kijkers last van het wegvallen van de KIJK app op de HUMAX H3.

De ontwikkelaars werken hard om de nieuwe SBS KIJK 2.0 app zo snel mogelijk op de H3 beschikbaar te krijgen.

Omdat ongestoord naar gemiste uitzendingen van SBS, Net5 en Veronica op dit moment niet mogelijk is, mogen Humax H3 gebruikers 2 maanden gratis gebruikmaken van de NLZIET app. Met NLZIET kijkt u programma's van NPO, RTL en SBS in HD kwaliteit. U kunt tot 1 jaar terugkijken en verschillende programma's zelfs vooruit kijken.

U betaalt alleen eenmalig 1 cent ter controle van uw gegevens. Om hiervan gebruik te maken, stuurt u een e-mail naar [email protected].

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Humax TV+ H3
Uw waardering