Joyne officieel begonnen, Conax CI+ modules nu te koop

03.08.2017
door Multipage sel
Joyne officieel begonnen, Conax CI+ modules nu te koop

Nederland heeft een nieuwe tv-aanbieder. Joyne is op 1 augustus officieel met uitzenden begonnen. De benodigde Conax CI+ modules zijn bij Joyne-dealers vanaf vandaag verkrijgbaar.oyne was de afgelopen weken ongecodeerd via de Eutelsat 9B-satelliet te bekijken. De codering werd vandaag bij de meeste zenders actief. Joyne beveiligt het zenderaanbod van de Conax Contego beveiliging. Om de zenders te bekijken, is een Conax CI+ module met virtuele smartcard nodig. Deze Conax CI+ modules zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Enkele Joyne dealers laten Totaal TV weten dat de module vandaag is binnengekomen en verkrijgbaar is voor een prijs van 99 euro.

Abonnementen Joyne

Na aankoop van de Conax CI+ module dient deze via een speciale link bij de aanbieder geregistreerd worden. Bij de registratie kan men gelijktijdig een abonnementsvorm kiezen. De keuze bestaat op dit moment uit twee abonnementen: Travel Lite en Basis. Later deze maand komt hier het Basis Plus-abonnement bij. Ondanks dat Joyne zich ook richt op Nederlanders die buiten Nederland verblijven, kan het abonnement op dit moment alleen met een Nederlandse bankrekening betaald worden. Canal Digitaal, de concurrent van Joyne, is hiermee flexibeler. Betaling met een buitenlandse bankrekening of creditcard is bij deze aanbieder mogelijk. Ook kan men bijvoorbeeld in Nederland bij enkele dealers een TV Vlaanderen-abonnement afnemen, En visa versa een Canal Digitaal-abonnement in België.

Internetsite Joyne

Gelijktijdig met het aanzetten van de codering en de beschikbaarheid van de Conax Contego CI+ module heeft Joyne ook de nieuwe website operationeel gemaakt. Op deze internetsite wordt uitgebreide informatie over de nieuwe aanbieder openbaar gemaakt.


Samsung houdt 23 augustus evenement, vermoedelijk voor Note 8

21.07.2017
door Multipage sel

Samsung heeft op Twitter een bericht geplaatst dat het op 23 augustus een evenement houdt in New York, waar vermoedelijk de Galaxy Note 8 aan het publiek getoond zal gaan worden. De bijgaande afbeelding laat een abstract vorm zien die hint op een toestel met kleine schermranden, waarboven een stylus te zien is. Als tekst heeft men het volgende erbij gezet: "Find out what it means to do bigger things on 08.23.2017.".

Deze datum is al meerdere malen voorbijgekomen, waardoor het vrijwel zeker geacht kan worden dat we die dag om 17:00 uur Nederlandse tijd de Note 8 gaan zien. Dat toestel zou de trend van langwerpige schermen gaan volgen en een 6,3-inch scherm krijgen met 1440 x 2560 pixels. Intern zouden we een Snapdragon 835 of een Samsung Exynos 8895 SoC kunnen gaan vinden. Als nieuwe functie zal mogelijk een dubbele camera erop gezet worden. Voor het eerst in een topmodel van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Het Unpacked-evenement zal live gestreamd worden op de website Samsung.

bron: Samsung (Twitter)


Ondersteuning Windows XP en Vista in Blizzard-games stopt vanaf oktober

21.07.2017
door Multipage sel

Via de website van zijn gaming-platform Battle.net heeft ontwikkelaar Blizzard laten weten dat de ondersteuning voor Windows XP en Windows Vista later dit jaar definitief gestopt wordt. Concreet houdt dit in dat de games niet meer zullen werken, en dat een update naar een nieuwer besturingssysteem vereist is.

Microsoft biedt al sinds respectievelijk 2009 en 2012 al geen (officiële) ondersteuning meer voor de twee oude besturingssystemen. Een significant deel van de gamers op Battle.net maakte er destijds echter nog gebruik van, waardoor Blizzard zich genoodzaakt zag om ondersteuning te blijven bieden.

Inmiddels zou volgens de ontwikkelaar de overgrote meerderheid van de gebruikers overgegaan zijn op een nieuwere Windows, en dus is het tijd om het dat hoofdstuk uit de geschiedenis af te sluiten. In oktober zal men beginnen om de ondersteuning voor Vista en XP te beëindigen, wat zoals gezegd betekent dat de games niet langer op deze besturingssystemen te spelen zijn.

De spellen waar het om gaat zijn World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone en Heroes of the Storm. Het proces zal overigens geleidelijk lopen (dus niet voor iedere game tegelijk), en er zullen tijdig mededelingen geplaatst worden over de beëindiging van de ondersteuning.


Bezoek onze winkel

07.02.2017
door Multipage sel

Netwerkkabels

02.02.2017
door

MULTIPAGE; Uw specialist op het gebied van netwerkaccessoires

Wij bieden een uitgebreid assortiment netwerkkabels waarmee u gemakkelijk een netwerk kunt maken of uitbreiden, of waarmee u een groot netwerk van kleurcodering kunt voorzien. Netwerkkabels worden gebruikt om actieve apparaten aan te sluiten op een netwerk. Deze flexibele verbindingen zijn belangrijk voor de prestaties van een datanetwerk

Ons assortiment netwerkkabels is zorgvuldig samengesteld en bevat solide CAT5e, CAT6, CAT6a en CAT7 netwerkkabels, beschikbaar met een afscherming van UTP, FTP en SFTP of PiMF. Daarnaast zijn alle netwerkkabels verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Bovendien zijn al onze netwerkkabels uitgerust met hoogwaardige pluggen zodat u verzekerd bent van een solide verbinding tussen de kabel en het apparaat.


alle netwerkkabels

ASUS gaat concurrentie aan met Raspberry Pi

11.11.2014
door

Vandaag heeft ASUS een nieuwe single-board computer aangekondigd onder de naam Tinker Board. Deze moet vooral de concurrentie aangaan met de Raspberry Pi, al is hij wel wat duurder. Als besturingssysteem kan de gebruiker kiezen tussen Debian en Kodi.

Daarvoor krijg je echter ook wat meer processorkracht terug: het Tinker Board is gebaseerd op een Rockchip RK3288-processor met vier Cortex-A17-cores op 1,8 GHz (die in tegenstelling tot de concurrent niet over een x64-instructieset beschikt). Verder is 2 GB LPDDR3-werkgeheugen op het bord gesoldeerd, het dubbele van de Pi 3.

Ondersteuning voor 802.11n WiFi en Bluetooth 4.0 is ook in de chip te vinden; er is zelfs een aansluiting te vinden om hier een externe antenne op aan te sluiten. ASUS heeft het apparaat daarnaast uitgerust met onder andere Micro-USB, een 3,5mm audio jack, viermaal USB 2.0, gigabit ethernet en een HDMI 2.0-uitgang. Tot slot zijn losse display- en camera-ingangen niet vergeten, evenals een 40-pin GPIO-header.

De ASUS Tinker Board is in Groot Brittannië per direct verkrijgbaar voor 55 Britse Pond, omgerekend zo'n 64 euro.Waalse zenderpakket M7 Group definitief naar Eutelsat Hotbird verhuisd

09.11.2014
door

M7 Group S.A. heeft de huur van de transponder op de Astra 1, waarop ook het TéléSAT pakket niet meer verlengd. Op 2 januari 2017 zijn na een overgangsperiode diverse Waalse zenders, waaronder de RTBF en RTL, definitief verhuisd naar Eutelsat 13 oost. Beter gezegd terug verhuisd, want via deze satelliet is het Waalse zenderpakket ooit begonnen en worden ook veel andere Franse zenders betrokken.

Andere zaplijst en online bij TV Vlaanderen

De verhuizing heeft gevolgen voor TV Vlaanderen kijkers die in diverse pakketten ook de Belgisch-Franse zenders kunnen bekijken. Wie een schotelantenne heeft die alleen geschikt is - en dit is in de meeste gevallen zo - voor ontvangst van Astra 1 + Astra 3, die zal de installatie moeten (laten) aanpassen met uitbreiding naar in ieder geval Eutelsat Hotbird op 13 graden oost. Alle Waalse zenders die al beschikbaar waren blijven dan lineair te ontvangen, maar in de TV Vlaanderen fastscan staan ze wel een heel stuk lager, namelijk bij de Eutelsat Hotbird kanalen. Als alternatief kunnen TV Vlaanderen abonnees de Waalse zenders voortaan ook online via de TV Vlaanderen live tv app bekijken.

CanalDigitaal nog alleen via satelliet en online

07.11.2014
door

CanalDigitaal is gestopt met het leveren van Alles-in-1-diensten via de plaatselijke glasvezelnetwerken in Heeze-Leende en Boekel. De dienstverlening is door het bedrijf Vaiber per 1 januari overgenomen.

Het leveren van diensten via kleinere glasvezelnetwerken is voor CanalDigitaal economisch onrendabel. CanalDigitaal is door het stoppen van dienstverlening via glasvezel alleen nog via de satelliet beschikbaar. Aan het satellietaanbod heeft de aanbieder wel enkele online diensten gekoppeld. Zo levert het nieuwe klanten de Interactieve TV-decoder bruikleen. Hiermee kan men enkele zenders via internet bekijken. Het gaat hierbij onder meer om RTL Crime, RTL Telekids en TV West. Tevens biedt men via de CanalDigitaal-app bij het satellietabonnement de mogelijkheid om online via mobiele apparaten als tablet live naar tientallen zenders te kijken.